Canada Goose 2015

august 12, 2017 Kommentarer er skrudd av for Canada Goose 2015

En 40 år gammel trønder gikk berserk på vei hjem fra USA natt til i går etter at han ble nektet servering. Den svært berusede mannen ble kastet av et Northwest Airlines-fly på Newfoundland i Canada. Nå venter en enorm bot på mellom 60 000 og 120 000 kroner.Mannen var en fare for våre ansatte og de andre passasjerene, forteller talsmann for Northwest Airlines, Dean Breest.Trønderen hadde vært på jobb noen måneder i Mexicogolfen. Sjømannen reiste fra New Orleans og mellomlandet i Minneapolis, før han satte seg på flyet i retning Amsterdam.Allerede før flyet hadde tatt av krevde han å få øl, forteller en medpassasjer til Dagbladet. Etter å skremt vekk alle passasjerene som satt rundt ham, begynte trønderen å trakassere flyvertinnene. Han fikk flere advarsler fra kabinpersonalet, før to av de største passasjerene på flyet ble satt til å passe på den krakilske trønderen. Men til ingen nytte.

Den fulle sjømannen nektet å roe seg ned. Han fortsatte å rope obskøne forslag og var generelt uregjerlig. Det ble da besluttet å låse hendene hans sammen med strips, noe de to røslige medpassasjerne ikke klarte. En annen norsk sjømann grep da inn og fikk mannen under kontroll. Men da var det allerede bestemt at flyet skulle lande på Goose Bay Airport på Newfoundland.Da de landet i Canada kom det lokale politiet og fikk satt håndjern på trønderen, som ble fraktet bort. Ifølge en medpassasjer var han bare glad til, da han åpenbart trodde han allerede var fremme i Amsterdam. Men utenfor flyet var det 25 minusgrader, full vinter og veldig langt hjem til Trøndelag. I går måtte mannen møte i retten.Det er vanlig at vi arresterer og bøtelegger fulle flypassasjerer, forteller Paul McDougal i det kanadiske politiet.Goose Bay Airport er siste stopp før Atlanterhavet, og alle fly med fulle og plagsomme passasjerer mellomlander her for å kvitte seg med problemene. McDougal regner med at den trønderske flypassasjeren vil bli sendt hjem så raskt han er ferdig med rettssaken.

Nordmenn er ivrige netthandlere, og det dukker stadig opp nye og fristende nettbutikker. Men slett ikke alle er ute etter å selge deg billige varer, selv om de prøver så hardt de kan å gi inntrykk av nettopp dette.Forbrukerombudet samler derfor sammen en liste over useriøse nettbutikker som det lønner seg å styre unna, og den er nå oppdatert med flere nettbutikker i desember.En kjapp kikk på Forbrukerombudets liste viser imidlertid at nettbutikkens domenenavn fort kan røpe om det er snakk om en useriøs aktør.Billig, cheap og Norge Det er ord som billig, norge og salg som ofte går igjen i butikkenes navn, både på norsk og engelsk.I tillegg er det enkelte varer og merkevarer som er gjengangere, nærmere bestemt Nike, Mulberry og Canada Goose. Også vesker, sko og solbriller generelt går igjen i navnene til de useriøse nettbutikkene.Vil du sjekke om du trygt kan bestille fra en nettbutikk, er det smart å dobbeltsjekke Forbrukerombudets liste, og generelt holde seg unna butikker som har domenenavn som ligner på de i listen.Er du fortsatt i tvil, kan du søke etter nettbutikken i google. Da finner du fort ut om andre har dårlige erfaringer med den aktuelle nettbutikken.