Canada Goose arctic program

desember 25, 2017 Kommentarer er skrudd av for Canada Goose arctic program

Det viste seg at den russiske rektoren ved samarbeidsskolen i Moskva hadde brukt norske,Canada Goose arctic program offentlige støttemidler til blant annet store mengder alkohol, restaurantbesøk, sigaretter, sjokolade og hundeutstyr. Det kom også fram at Grahn har kjøpt langt dyrere flybilletter til seg selv enn til andre som har reist til Moskva-skolen.«Det er klare indikasjoner på at både rektor NRVS (Moskvaskolen, red. anm.) og SVS (Skedsmo videregående skole, red. anm.) har misbrukt offentlig støttebeløp og beriket seg på NRVS’s bekostning.(….) Det er i tillegg et hovedinntrykk at styring og kontroll med driften av Moskvaskolen objektivt sett har sviktet i mange ledd», heter det i en ekstern granskingsrapport som ble offentliggjort i november.

OVERGRIPERNE SLIPPER UNNA Canada Goose arctic program I en serie artikler utover våren satte Romerikes Blad søkelyset på seksuelle overgrep mot barn.En oversikt over samtlige seksuelle overgrep begått mot barn i perioden 2003 til april 2013 viste at 86 personer på Romerike er dømt for seksuelle overgrep mot til sammen 104 barn i alderen 1–18 år. Ofrene er 83 jenter og 21 gutter. Granskingen viste også at sju av åtte anmeldelser om seksuelle overgrep mot barn blir henlagt av politiet.RB-journalistene Alexander Gjermundshaug og Elin Svendsen ble i september tildelt Amedias journalistpris for arbeidet med serien.

SELGER SEX PÅ GARDERMOEN | Gardermoen har vist seg å være et attraktivt sted for kjøp og salg av sex.Ved å gjøre et kort og enkelt nettsøk, klarte Romerikes Blad å finne 31 annonser med jenter som hevdet å være på Gardermoen. I de ulike annonsene fikk man oversikt over navn, alder, høyde, vekt, bh-størrelse og hvilke tjenester de forskjellige jentene tilbyr, samt et telefonnummer man kan ringe for å avtale eventuelt møtested og pris.Politiet på Romerike sa de var ukjent med at det foregikk prostitusjon av et slikt omfang i distriktet.Canada Goose arctic program REKTOR DØMT FOR OVERGREP | Rettssaken mot en 45 år gammel mann som har vært rektor ved en skole på Romerike endte med at han ble dømt for en rekke seksuelle overgrep mot barn og for besittelse av barneporno.