Canada Goose ekte eller fake

oktober 12, 2017 Kommentarer er skrudd av for Canada Goose ekte eller fake

Det har gått et kvart århundre siden jeg var en barneskoleelev med hijab. Nå dekker jeg bare håret mitt når jeg reiser til Teheran for å besøke mormor. Men jeg ser stadig flere barn her i Norge som er tullet inn i det skjønnhetsbeskyttende plagget. Her om dagen så jeg en liten jente med bleie og hijab. Ikke gammel nok til å gå på do for egen maskin, men gammel nok til å bære ansvaret for en manns upassende blikk.Alle barn må få lov til å være barn, føle seg trygge og få like muligheter uansett om de er jenter eller gutter, hvite eller brune. Som voksne er det ikke bare vår rett, men også vår fordømte plikt å protestere om vi ser noe som truer en fri barndom, en harmonisk oppvekst og en sunn utvikling. Det er på tide at vi inviterer alle barn til å være med i likestillingsfesten.

Bare minutter etter at kampen har startet, blir det opplyst om at en spiller ligger nede. Mona prøver å se etter Dagfinn. Først da de filmer spilleren som ligger nede, får hun øye på ham.Hun prøver å se om han puster, og får det bekreftet da hun ser at brystet beveger seg opp og ned. Men den dårlige magefølelsen blir forsterket da hun ser at Dagfinn legges over på en båre. Mona sender Tor, en av Dagfinns beste venner, en tekstmelding der hun ber ham si ifra hvis han vet noe. Litt senere forteller Tor at Dagfinn er blitt lam. Tor sendte samboeren sin hjem til Mona, slik at hun skulle slippe å være alene. Da jeg hadde lagt jentene, kom den første reaksjonen. Jeg begynte å storgråte mens jeg prøvde å holde dem i hånden og roe dem ned.

Det eneste som sto i Monas hode, var at hun måtte se Dagfinn. Da hun kom på Ullevål ved midnatt, ble hun sittende lenge og vente på å få komme inn til ham. Det ble den lengste natten i hennes liv.Jeg kom inn til Dagfinn halv fem om morgenen, etter at klokken var stilt en time tilbake. Han lå i oppklippet Fredrikstad-drakt med ledninger, slanger og nakkekrage og tittet opp på meg.Jeg smilte, strøk på ham og sa: «Det her skal vi klare.» Da jeg endelig fikk se ham, slapp den vonde magefølelsen.