Canada Goose expedition størrelse

oktober 12, 2017 Kommentarer er skrudd av for Canada Goose expedition størrelse

Verdiene Mona lærte seg i oppveksten, har vært en viktig ballast senere i livet.Mona mistet faren sin tidlig og har hatt en mamma som måtte kjempe og stå på for sine to barn. I ettertid har jeg virkelig skjønt hva dette innebærer. Jeg tror også at personer som ofte tenker negativt, kan trene seg opp til å få en mer positiv holdning. Man kan snu tankemønstre gjennom å stille seg sentrale spørsmål. Man må prøve å se det positive i det negative. Dagfinn mottok i 2008 prisen som årets forbilde under Idrettsgallaen på Hamar. Den tidligere FFK-kapteinen sa at han ønsket å gi prisen til sin kone. Til verdens beste kone. Vi har alltid hatt et bra forhold, der vi har vært flinke og ærlige mot hverandre. Vi har pratet om alt. Det har forsterket seg etter ulykken. Å støtte min mann i gode og onde dager er en selvfølge for meg. Dagfinn er min beste venn, og jeg elsker ham over alt på jord.

Det kribler fortsatt i magen av et kyss, og da tenker jeg at jeg er privilegert, og må ta vare på det, sier Mona. Hvis du lurer på hva folk mener om Mona, hør her, roper Dagfinn fra kjøkkenet. Han har fått en «fanmelding» på Facebook, og hilsenen er rettet mot Mona: «Du har vælas bæste kjærring!» Og jeg er helt enig, sier han. – Hun er fantastisk kone og mamma til våre to døtre. Hun er snill og omsorgsfull, og vil gjerne hjelpe alle. Og selvfølgelig, den vakreste jenta i hele Norge.Nei, vent, verden, legger han smilende til. Den dagen Dagfinn kan gå igjen, har Mona allerede planene klare. For selv om hun har taklet situasjonen på en imponerende måte, er det ting hun savner, som hun før kunne ta for gitt. Jeg savner det å holde i hånden, gå og leie langs stranden, stå på ski sammen, eller være sammen med barna, bare oss fire uten assistent. Bare å kunne leve livet. For livet er hverdagen.

Det å leve i nuet blir annerledes når man har kjent på det å miste den man elsker, men så har vi klart å snu det til noe positivt. Jeg føler at jeg har utviklet meg som menneske, og er blitt bedre kjent med meg selv. Debuterte i Tippeligaen i 1996 for Skeid. Gikk i 1998 til Moss, der han spilte i tre sesonger, før han ble signert av Rosenborg. Han tilbrakte tre og en halv sesong i Trondheim og fikk med seg fire seriegull. Han ble vanligvis benyttet på høyrevingen, og spilte sist for Fredrikstad. I 2005-sesongens siste kamp kolliderte han med en lagkamerat og brakk nakken. Dagfinn ble i 2008 kåret til Årets forbilde på Idrettsgallaen.