Canada Goose gdansk

november 13, 2017 Kommentarer er skrudd av for Canada Goose gdansk

Denne artikkelen er hentet fra siste utgave av Dagbladet FREDAG.Mandag stilte «grevlingen» Kal (25), i nettmøte sammen med vennen Sayh (37), «en blanding mellom and og rød panda». Spørsmålene og svarene kan du lese i bunnen av denne saken.Lørdag kveld på vestkanten i Oslo, Canada Goose gdansk i et nabolag av det veloppdragne slaget, i et hus som alle andre hus. Her er en fest i ferd med å gå særdeles, særdeles rolig for seg. Den er så lite vill at det er helt vilt.Et plastglass har riktignok veltet utover vegg-til-vegg-teppet, men det inneholdt bare cola, og selv ikke «Rock Band»-trommesettet ved TV-en har hittil vært i bruk. Noe må skje. Kal, en 25 år gammel softwareutvikler, hviskeroper et mantra. Øynene hans lyser, villdyret er i ferd med å våkne.

Han er en furrie. Og han er ikke alene. Kjennetegnene inkluderer en over middels interesse for dyr som kan gå på to bein, snakke og tenke som mennesker, samt DVD-hyller fulle av Disney-filmer.Du finner furries i alle samfunnslag, fra foreldre og pensjonister til skoleelever, fra kjente skuespillere og Disney-tegnere til standupkomikere og yrkesmilitære. For det meste kommuniserer de via nett, men hvert år samles tusenvis også på store treff som EuroFurence i Tyskland og Further Confusion i California.Den norske grenen av fandommen startet i 1994 da en enslig «Løvenes konge»-fan snublet over et furryforum på nettet.Canada Goose gdansk I dag finnes det furries så langt nord som i Honningsvåg og så langt sør som i Kristiansand, de fleste av dem med en egen unik fursona, altså et dyrisk alter ego.

Fursonaen er ofte dyret du har lyst til å være, men ikke tør å være selv.Uka før festen. Fra veggene i et hus på Toten smiler tegnede rever og ulver ned mot oss, og på ei hylle hviler ei dyremaske. Det er Dan Johansen (23) og samboeren Fangz (22) som har laget den, av tilfeldige materialer de hadde liggende. Et liggeunderlag, isopor, bunnen av et plastkrus…og borrelås fra ei datamaskinveske jeg knabba på jobben…og dette er et teppe.Dan stryker hånda over den rufsete pelsen.Canada Goose gdansk Som fursonaen hans, Regandor, er maska en krysning mellom katt og vaskebjørn.Det er inspirert av «Pompoko». Vaskebjørnene der er late og bilde, glade i hamburgere og liker å feste. Sånn føler jeg meg òg.