Canada Goose girl

november 13, 2017 Kommentarer er skrudd av for Canada Goose girl

Den muligheten er alltid der, og vi må minne regjeringen på dette.Canada Goose girl Vi må si dette til regjeringen, og vi må passe på regjeringen, sa Ahmed Humam Hamid, formann i den frivillige organisasjonen Aceh Recovery Forum til Reuters. Aceh-provinsen var nesten fullstendig isolert fra omverdenen da jordskjelvet og tsunamien kom annen juledag. Indonesiske militære nektet først utenlandske fly å lande i Banda Aceh, men Indonesias president Susilo Bambang Yudhuyono skal ha overkjørt sine egne generaler for å få inn utenlandsk hjelp, ifølge en amerikansk kongressrapport. De i internasjonale hjelpeorganisasjonene fikk etter hvert store problemer med å koordinere hjelpearbeidet med det indonesiske militæret.

Tre uker etter katastrofen ga indonesiske militære og regjeringen klar beskjed om at de ville ha tilbake kontrollen med hjelpearbeidet, og at alle internasjonale militære hjelpeoperasjoner skulle avsluttes innen slutten av mars.Canada Goose girl Andre krav var at militært personell skulle følge fly med hjelpeforsyninger, og at hjelpearbeidere måtte ha tillatelse og følge av de militære til å forlate Banda Aceh og kystbyen Meulaboh. Indonesiske myndigheter rettferdiggjorte restriksjonene med at hjelpearbeidere måtte beskyttes fra separatistgruppen GAM, og at forsyninger kunne bli plyndret av separatistene. Men GAM erklærte våpenhvile etter katastrofen, og hevdet at de tok imot utenlandsk hjelp med åpne armer.

Eksperter mener hovedmotivet bak restriksjonene er å få lukket Aceh for utlendinger, slik situasjonen var før tsunamien.USA er også bekymret over at indonesiske militære har lagt til rette for at islamistiske grupper skal få stor innflytelse i Aceh gjennom sitt hjelpearbeid. Amerikanske terroreksperter mener flere av gruppene har forbindelser til gruppa Jemaah Islamiya, som skal ha stått bak bomben på Bali i 2002, og Al Qaida.Da Aceh ble åpnet for hjelpearbeidere og pressefolk,Canada Goose girl kom håpene om at tsunamikatastrofen kunne bidra til en fredsavtale mellom separatistgruppen GAM og indonesiske styrker. Andre observatører var mer skeptiske. Indonesiske soldater ble sendt til regionen angivelig for å trygge områdene for hjelpearbeidere, men det ga samtidig myndighetene en mulighet til å styrke sin posisjon i konflikten.