Canada Goose graphite

september 14, 2017 Kommentarer er skrudd av for Canada Goose graphite

Var ute i steintøffe omgivelser etter pause sist, og den viste en strålende første 500m på sisterunden. Der kjørte rett og slett Bjørn Goop melkesyre på den, og det er ikke noe å si at den trakk seg litt på oppløpet etter 11/500 i sisterunden. På lørdag så den interessant til for et spareløp, og skulle den få lukene siste 300-400m her, ja, da kan den felle alt på speed. Prøves som en frekkis! 2 Tooltime – Har utviklet seg ekstremt sterkt hos Bo Westergaard, og spesielt når den vant på en 11-tid femte sist var den helt kolossalt bra. Strålte også nå sist i V75, og dette er en formtoppet traver. Sporet er helt perfekt, og den er motivert på bongen. 11 Princess Of Love – Er en annen hest fra Bo Westergaard som har utviklet seg helt enormt i år, og den har radet opp med knallsterke innsatser. Kommer nå ut etter en liten pause, og det er gode rapporter på den. Kan komme på lette bein om det skulle bli overpace. 5 Crystal BR – Har funnet en helt strålende form på tampen av sesongen, og den vant meget lett sist. Er brennkvikk fra start, og løser den, ja, da kommer den til å lede dette løpet lenge.

Var ikke helt på topp i sitt siste løp, og den fikk en pause etter det. Har ifølge Arne Nilsen trent strålende inn mot denne oppgaven, og dette er et løp man har siktet på. Er kanskje den hesten vi har mest tro på som 4-åring av disse, og dette er en av de i årgangen som er hardest i skallen sin. Møter nå en del slitne 3-åringer, og vi er inne på at den kan krone et bra år med en stor triumf. 3 Ingbest – Er vi usikker på. Den var ikke som best sist, og den falt helt sammen tilslutt da. Nå skylder man på noe muskulært, men den er uansett ikke i en like bra skikk som rundt kriterie tider. Kan lede lenge om den er tilbake på sitt beste. 4 Gallileo – Skal ut i kåring kun noen få timer før dette løpet, og slikt trenger altså ikke å være helt heldig. Formen er dessuten usikker, og den var dårlig sist. Er en outsider på ren kapasitet, men heller ikke noe mer. 5 Tangen Piril – Er ikke i toppform, og den skuffet i Sverige sist. Har hatt et flott år, og den har hentet mye penger. Må ha kjørt dette løpet opp i halsen om den skal vinne, og den vinner ikke om den må gjøre grovjobben selv. Duger på fart, og den er selvfølgelig aktuell med klaff.

Er best på kapasitet, og den settes først i et fint løp. Var solid i nederlaget mot en formtoppet Arc Va Tout sist. Gangen før var den helt rå når den lager hakkemat av feltet på en kruttsterk tid. Virker mer stabil enn tidligere, og det er tydelig at den siste halsopperasjonen har vært vellykket. Tåler å bli brukt hele veien, og den kan vinne dette fra dødens. VÅR IDE! 6 Novel Broline – Har blitt kjørt i dødens i to av de siste tre løpene, og det er mulig at det har satt sine spor. Trakk seg nemlig en del tilslutt sist. Skulle den bli sluppet til tet er det snakk om en flott mulighet, men den risikerer svar. Skal uansett med i a-gruppen! 3 The Last Ticket – Er MYE forbedret i ny regi, og den har levert noen helt svette innsatser på slutten. Har de siste to gangene tapt for Glen Ord Superb, og en slik hest finnes ikke med i dette feltet. Sporet er dessuten bra, og kusken topp! Skal ikke undervurderes! 12 Aqua Challenger – Er på riktig vei, og nå er den også helt riktig ute. Gikk 09,9 s 800m som maks i løpet som Support Justice vant sist. Gangen før er den helt strålende i nederlaget etter en ganske tøff førsterunde. Biri sine svinger passer denne hesten perfekt, og med tempo er den ikke ueffen. Er dog mer trippel enn seiers-aktuell fra dette sporet. 1 Rocketeer – Fikk maks etter pause sist, og den hadde godt av det løpet i kroppen. Gangen før fullførte den solid etter en hard åpning i 09-fart. Fra dette sporet så er den sikret et bra opplegg, og det er en av dem som må med om løpet garderes.