Canada Goose rossclair

desember 23, 2017 Kommentarer er skrudd av for Canada Goose rossclair

BLE NEKTET Å SPISE MED ANDRE | Jon Lambrechts (72) fikk ikke lov til å spise på stua sammen med de andre beboerne ved Gystadmyr bo- og aktivitetssenter. Årsaken var at han ikke ville pålegge assistenten sin, som har tysk som morsmål, å snakke norsk.Canada Goose rossclair I ettertid innrømmet kommunen at de hadde gjort feil, og ga Lambrechts fullt medhold.72-åringen rakk imidlertid aldri å spise med de andre beboerne igjen, fordi han flyttet fra avdelingen til omsorgsbolig.SMÅBARNSMOR DØDE | Påskehøytiden fikk en tragisk innledning på Romerike, da småbarnsmoren Line Krogsvold (40) fra Flateby omkom i en voldsom frontkollisjon på fylkesvei 120 mellom Nordbysletta i Rælingen og Flateby i Enebakk.

Krogsvolds to små barn satt også i bilen men kom fysisk uskadd fra sammenstøtet med en lastebil.GJERDRUM-SAKEN I RETTEN | 4.Canada Goose rossclair mars startet rettssaken mot den overgrepsdømte Alvdal-moren og hennes tidligere samboer, som var tiltalt for å ha forgrepet seg seksuelt mot kvinnens datter da familien bodde i Gjerdrum på 1990-tallet. Saken pågikk i hele tre uker i Nedre Romerike tingrett.Moren ble dømt til 14 års forvaring etter å ha blitt kjent skyldig i overgrep også mot sin eldste datter.

Jentas daværende stefar ble dømt til seks års fengsel for vold og seksuelle overgrep.Begge har anket saken, og ankebehandlingen er berammet i Eidsivating lagmannsrett 13. januar 2014. Det er satt av 12 dager til saken.PENGEROT VED MOSKVA-SKOLEN | 8.Canada Goose rossclair april gikk rektor ved Skedsmo videregående skole, Rune Grahn, av med umiddelbar virkning – et halvt år før han skulle pensjonere seg etter mange år ved skolen. Årsaken var at fylkeskommunen startet granskning av pengerot ved skolens prosjekt i Moskva.