Canada Goose xxl

august 11, 2017 Kommentarer er skrudd av for Canada Goose xxl

Da danskene fikk sine Noma og Geranium var Oslo fortsatt dominert av hvite duker, franske menyer og tradisjonell etikette.Hvordan har nordmenns spisevaner endret seg på disse 20 årene?Enormt mye! For ti år siden dro folk hjem og skiftet til finstasen før de skulle ut på representasjonsmiddag. Nå er det omtrent sånn at de drar hjem og skifter til jeans.Folk er blitt mer vant til å gå ut, og de gjør det for å hygge seg, og restaurantene har endret seg med dem. Canada Goose xxl Hele poenget er jo at folk skal trives. Det viktige er jo at du kommer til et sted hvor du føler deg velkommen og at man vil deg vel, og ikke nødvendigvis at kelneren serverer vinen fra korrekt side.Og kokke yrket har forandret seg. Det er flest hverdager og kokkene skal ha et godt liv. Den klassiske kjøkkensjefen som gauler ut ordrer, står ganske fort alene på kjøkkenet i dag.Nå har Furset også sørget for at også Oslo får en smak av et av de virkelig store navnene på en internasjonale gourmet-himmelen.Denne uken var det grand opening av restauranten Ling Ling i de ombygde lokalene til Onda på Aker brygge, med fri bar og 800 gjester som drakk med begge hender, ifølge gode kilder.Bak står det London-baserte, kinesiske restaurantimperiet Hakkasan, med Fursetgruppen som pådriver og samarbeidspartner.

Hva kom barregningen på?Det er ikke helt klart ennå, men den ble nok noen solide hundre tusen. Hva slags forhold har du til sunnmørsk nøysomhet? Det er veldig bra. Du skal aldri glemme hvor du kommer fra, men det er også viktig å gjøre stas på sånne markeringer.Canada Goose xxl  Men å bygge sten på sten og ikke sløse med midler og ting, er gode grunnverdier uansett hvor du kommer fra.Vi har lenge hatt lyst til å innlemme et asiatisk konsept i gruppen, men har ikke hatt kunnskapen til å gjøre det selv. Jeg er veldig fornøyd med at vi falt ned på izakaya-konseptet Ling Ling, som er litt mer lekent og sprudlende enn de litt stive Hakkasan-restaurantene, forklarer Furset. Hvordan klarte dere å overbevise dem om å komme til lille Norge?

Det har vært en ganske lang og omstendelig prosess, som til dels har handlet mye om å ikke tro at noe er umulig og absolutt aldri ta et nei for et nei. Den egenskapen er muligens en naturlig konsekvens av å vokse opp som bortskjemt enebarn, ler han.Så det har altså sine fordeler det også? Canada Goose xxl Men det var mye som skulle klaffe. Riktig konsept, en riktig avtale og riktig location. Men det var først da de fløy inn nestkommanderende fra Las Vegas vi forsto at de mer enn høflig interessert.Hvor mye tid bruker dere i konsernledelsen på å reise rundt og se hva som rører seg andre steder i verden? Der må jeg innrømme at barna mine har tilbrakt veldig mange av sine ferier i nærheten av større matdestinasjoner. Men det har gått greit det. Vi er en veldig matinteressert familie.Og hva gjør man ellers på fritiden, om du har? For å være helt ærlig; når du går så mye ut og spiser og treffer så mange folk i jobben som jeg gjør, så blir det lett til at man tilbringer veldig mye av fritiden hjemme, innrømmer han. Det er jo den eneste muligheten jeg har til å endelig få lagd noe mat selv.