l/g Canada Goose

september 14, 2017 Kommentarer er skrudd av for l/g Canada Goose

Småskummel innledning, og vi prøver oss med et sjokk direkte denne lørdagen! Thunder Lins er en veldig undervurdert traver, men denne er klart bedre enn grunnlaget sitt, og den skal tas på alvor. Nå sist gikk den pigg i mål etter sene luker, mens den nest sist var veldig tapper etter å ha fått unødvendig hard trykk på seg. Tredje sist gikk den med punktert hjul, mens den fjerde siste passerte mål med krefter igjen. Er sterk, distansen takler den, og blir den bare ikke fast her, ja, da kan det smelle direkte! 7 Valokaja Hindø – Har funnet storform, og den er tidlig. Tapte på foto sist, mens den ble sittende bom fast nest sist. Er 20m billigere ute kontra Trust Boom Bay fra løpet sist, og den må selvfølgelig tidlig på! 9 Lass Labero – Så ut som ren dynamitt i hendene på Sørvik sist. Fikk sene luker, og den gikk helpigg inn i mål da. Vi hadde da 14,3 s 800m på klokken. Distansen på lørdag er kun et pluss, og den er ikke ueffen for Stensen! 3 Coyote Roadrunner – Har vist form i sine siste løp i Sverige, og denne er ikke så verst. Har dog aldri vist noen utpreget vinnervilje, og vi er usikker på hvordan den vil være uten pisk. En gardering, men ikke mer.

Årgangseneren har en meget bra sjanse til også å ta seg av Biri Oppdretningsløp for hopper. Vant sikkert sist på Momarken, og da satt Gunnar kun og passet på Solvik Faksa i rygg leder. Har vist seg at den tåler å bli brukt underveis i løpene, og vi kan nesten ikke se hvem som skulle være modig nok her til å stå i mot Tangen Jerkila helt hjem. Rapportene på den er dessuten meget bra, og vi tror hardt på favoritten! 7 Solvik Faksa – Satt altså bom fast sist, og den så lekker ut for dagen. Dog er vi veldig usikker på stridsmoralen til denne hesten når den skal sitte i tet, og svare favoritten her. Gav seg nemlig enkelt fra tet nest sist, og den er ikke veldig tøff. Dog er dette motbudet. Bak disse så er det i første rekke 8 Jega Bottega vi frykter. Har noe uforløst over seg, og på en maks dag så trenger den ikke å være helt sjanseløs.

Er en motivert favoritt i et spennende løp. Nå sist leverte den en solid sisterunde i 22-fart, og da la den også inn 20,4 s 500m. Møter lørdag på en noe billigere motstand, og den har en bra sjanse. Det er dog noen ting vi ikke liker helt i forbindelse med denne starten, og det er også grunnen til at det ikke blir noen hovedbanker for oss. Man må være klar over at Teddy Gutten Støen skal på kåring bare noen timer før dette løpet, og kretsen reiser opp med den allerede om torsdagen. Dette er ikke en helt heldig opplading. Dessuten er Biri en av de verste banene i Norge å runde fra lange tillegg på, og vi tør derfor ikke å gå all in på den. 6 Torpa Nicklas – Var feil-skodd sist, og det løpet kan man bare se bort ifra. Var knallgod nest sist da den vant på en meget god tid. Har tidligere stått likt med Teddy Gutten Støen, og den har et veldig fint løp foran seg nå. Er dessuten kjapp i vei, og den kan «parkere» den store favoritten ytterligere fra start. Må tas på alvor om det skulle klaffe. 9 Valle Mattis – Står med fire smultringer i raden, og den trenger ikke å bli veldig mye spilt. Vi velger imidlertid å varsle litt, for dette er nemlig en passende oppgave for storoutsideren. Nå sist feiler den i angrep på siste bortre, men kommer helt strålende tilbake nedover oppløpet, og den varslet form. Går 24,3 s 500m, og oppløpet gikk i 22-fart! Er kjapp ut, og fra andre omvendt i volten så burde den komme seg flott avgårde. STOR OBS!