vente d’entrepot Canada Goose

oktober 11, 2017 Kommentarer er skrudd av for vente d’entrepot Canada Goose

Denne spalten påbegynnes den dagen Donald Trump (70) vant valget i USA. Det er ingen grunn til at jeg skal gi dere lesere råd om noe som helst. For jeg tippet ikke Trump. Tippet heller ikke «Brexit». Jeg fikk sjokk da våre to langrennsstjerner ble tatt i astma- og dopingsaken. Jeg tipper aldri rett. Men det gjør, som vi nå vet, heller ikke ekspertene. Så la oss feilbarlige få si noe likevel. FromI alle år har jeg trodd at man måtte prate morsomt og smart til jenter, etter hvert damer, for å få draget. Jeg pratet og pratet og pratet, mens damene døde som fluer rundt meg, om bøker, filosofer jeg så vidt forsto og scener fra tv-serier og filmer jeg likte. Har til og med testet ut noe jeg leste som 13–14-åring:«Kvinners hjerter vinnes ved enten å komplimentere deres frisyrer eller deres valg av skotøy, gjerne begge deler». Alt var feil, volum 11. For hva lærte vi i dag? Millioner av damer stemte Trump til president. Heretter vil jeg derfor gjøre som ham, og «grab them by their pussy» mens jeg smiler bredt til dem med snus i kjeften. Gleder meg til å føle på suksessen.

Homo sapiens er alene på toppen av jordklodens næringskjede, vi styrer over hav, luft, is, jord, dyr. Og på toppen av homo sapiens’ næringskjede troner «den vestlige verden». Og på toppen der troner nordmenn. Så bra går det her at mange føler mer lykke ved å gi bort/kaste/rydde vekk ting enn å anskaffe dem (jamfør alle rydde- og kastebøkene på markedet.) Får du lyst til å sutre, husk at du klager fra verdens flotteste slott. PS! Tror du meg ikke, les Elizabeth Kolberts «Den sjette utryddelsen» og Hararis «Sapiens».

Har sluttet å sette meg. Jeg beveger meg konstant, rydder, vasker, alltid på vei et sted, særlig hjemme. Det er fordi A) at barna ikke for ofte skal få has på meg hjemme, for jeg har skjemt dem bort, de forventer mye av meg, derfor er det lettere å bevege seg fort enn plutselig å bli veldig streng. B) for hvis man setter seg, kjenner man på søvnmangelen og livets tyngde, og da begynner man å klage, det har jeg gjort før, og det orker jeg ikke igjen. Og C) da holder man seg relativt slank selv om man spiser for mye chips.